MORE with LESS

De nieuwe lichting Belgen.....

Gepubliceerd op 18 april 2022 om 01:06

Afgelopen vrijdag (15 april jl. Goede vrijdag samen met vrouwlief duifjes gehaald in Belgie.

Vooraf nog een hotelovernachting meegepikt in Sluis nadat we daarvoor nog even een kort familiebezoek aan een tante en oom van mij hadden gebracht in Terneuzen.

Tegen 14.00 uur kwamen we in de Dikke van Dale  (hotel) in Sluis aan. Nadat we daar 1 nachtje hadden doorgebracht zijn we na het ontbijt nog even Sluis ingewandeld. Tegen 12 uur zijn we op pad gegaan naar 2 locaties in België om in totaal 29 jonge duiven op te halen. Eerst naar Jabbeke (bij Brugge) naar Frank Lingier voor 12 jonge duiven en daarna 120km verderop naar Marc en Maria Vereyken-Gommers in Schilde voor 17 stuks. Bij de laatste  heb ik vorig jaar ook 18 jongen gehaald die allen voor de kweek zijn ingezet. Het verschil met deze ronde jongen is dat deze 17 allen voor de vlieg worden ingezet.

We zullen zien wat dit gaat brengen in ieder geval wil ik Frank en Marc & Maria hartelijk danken voor de gastvrije ontvangst. Ook kregen we van M&M (Marc en Maria) weer van alles mee naar huis o.a. oude trofeeën om te gebruiken in onze eigen vereniging, een duivenmand omdat ik volgens hen te weinig ruimte had voor de in totaal 29 jongen in de ene mand die ik zelf had meegenomen, 2 glazen wekflesjes gevuld met m&m's omdat Marc en Maria (M&M) in maart 50 jaar waren getrouwd en niet te vergeten de overheerlijke belgische vlaai waarvan ik zelfs 2 punten mocht verorberen. Dank voor alles. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.